Wenkbrauwen shapen en epileren in Apeldoorn by Mau

OEH! NIEUWE WENKBRAUWEN. YES PLEASE!

Wat zijn Ombre Powder brows? De Ombré Powder brows techniek is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Ombré Powder brows zijn niet geheel vol van kleur. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd en naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft voor een natuurlijke look. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen ingeschaduwd. De naam zegt het al; ‘powder’. Het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Semi Permanent? Zoals de naam als zegt is het semi dus als je het jaarlijks niet bijhoudt verdwijnt het uiteindelijk uit de huid. Wij werken met hoogwaardige pigmenten dus de pigmenten kleuren nooit blauw of rood dit geldt natuurlijk enkel voor de wenkbrauwen. Na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen.

 

 

190702-ThickBrows-1068x534

Highlights PMU Ombre Powder Brows

🖤 Natural. Een mooi natuurlijk poederig ombre effect door een zachte aanzet en donker uiteinde. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🖤 Geschikt voor alle huidtype
Droog/vet/gecombineerd/grove poriën/rijpe huid. Littekens kunnen ook gepigmenteerd worden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🖤 Gaat 1,5 tot 2 jaar mee
Na ongeveer 1.5 jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal vol en strak te krijgen.⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🖤 Geen beschadiging of trauma van de huid. Na de behandeling zal er nagenoeg geen zwelling optreden. Wij beschikken over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

⠀⠀⠀⠀⠀
🖤 Bijtekenen hoeft niet meer
Wakker worden met super strakke wenkbrauwen. Zwemmen, sporten noem maar op..bijtekenen is verleden tijd!

🖤 Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading

DE BEHANDELING

Voorafgaand aan de behandeling nemen wij zorgvuldig een intake af met daarin jouw conditie en gezondheid, jouw wensen en wat je wel en vooral niet moet verwachten van de Ombre Powder Brows. Vervolgens starten we de behandeling met het schoonmaken van jouw huid. Het belangrijkste gedeelte van de behandeling is het afmeten en aftekenen van je nieuwe wenkbrauwen, dit doen ik zorgvuldig en neem ik ruim de tijd voor zodat we beiden helemaal tevreden zijn. Ook de kleurenkeuze gaan we samen beslissen.

De behandeling kan van start gaan! De poedertechniek wordt toegepast met een speciaal PMU apparaat. Met dit PMU apparaat kun je een natuurlijk poeder effect creëren. Na de eerste behandeling ontvang je belangrijke nazorginstructies van mij.

Na 6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en zul je zien dat de kleur is terug gelopen, dit is het moment dat je terug komt voor je nabehandeling. Bij deze nabehandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur en duurt gemiddeld 2 uur.

NAZORG

Na de behandeling kan het zijn dat de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig aanvoelt dit is niet iets om je  zorgen over te maken en hoort bij het genezen van je wenkbrauwen. Om de Powder Brows behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen voor een mooi resultaat dien je de nazorg instructies op te volgen die worden meegegeven.

You need the Perfect Brow...

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Contactgegevens

+31 (0) 6 14 44 26 03

+31 (0) 6 14 44 26 03

info@bymau.nl

Informatie & boeken

Je kunt natuurlijk mailen, bellen of appen, maar je mag ook het onderstaand contactformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.