visagie in apeldoorn ByMau

EEN BETERE VERSIE VAN JEZELF

Dat een vrouw zich mooi voelt, straalt en zelfverzekerd voor de dag komt vind ik belangrijk. Beauty zit inderdaad niet alleen aan de buitenkant. Juist de inner beauty naar buiten laten komen is mijn passie…mijn drive!

Make-up kan daarom ook jouw gezicht en huid verfraaien en accenten leggen. De sterke punten van het gezicht worden naar voren gehaald en oneffenheden worden weggewerkt. Een stralende make-up voor alledag of een avond make-up met een stunning smokey eye ik kan het graag voor je verzorgen.

MAKE-UP THEMA'S

Dag make-up

Subtiel & Neutraal 

Avond make-up

Feestelijk

Glamour

Sexy & Smaakvol

Festival

Glitters & Fun

Young beauties

Insta- ready!

Zakelijk

Elegant & Krachtig

On your wedding day you should look like yourself at your most beautiful

LEUK! JULLIE GAAN TROUWEN!

Special wedding day make-up

Op jouw meest bijzondere dag wil ik graag je bruidsmake-up verzorgen. Op deze mooie dag kom ik bij jou aan huis zodat je lekker relaxed kunt beginnen. Ik besef dat je make-up heel belangrijk is op deze dag. Je wilt zorgeloos kunnen genieten en over 10 jaar nog steeds blij zijn met je stralende uiterlijk op de bruidsfoto’s. 

Alles naar jouw wens

Of je nu een heel naturel of meer uitgesproken make-up wilt, ik zorg ervoor dat het helemaal naar jouw wens is. Voor dé feestavond kan ik nog terugkomen om eventueel jouw make-up bij te werken. Of om een wat exclusievere feestmake-up op te brengen. Dit doe ik graag voor je binnen een staal van 10km rond Apeldoorn.

Hairstyling

Ik werk tevens samen met een hairstylist. Prachtige creaties wordt er gemaakt van jouw haar. Dit kunnen we in een mooi arrangement voor je aanbieden.

HAAR & MAKE-UP VOORBEELDEN

Bruid haar en make-up in Apeldoorn ByMau
Bruid visagie voor huwelijk in Apeldoorn ByMau
Bruid haar idee in Apeldoorn ByMau
Bruid haar stijl in Apeldoorn ByMau

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Contactgegevens

+31 (0) 6 14 44 26 03

+31 (0) 6 14 44 26 03

info@bymau.nl

Informatie & boeken

Je kunt natuurlijk mailen, bellen of appen, maar je mag ook het onderstaand contactformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.